Search
Close this search box.

Bekijk de vacature Werkvoorbereider Service & Onderhoud Projob 10-10-2023

Redactie Woerdennieuwsvandaag

Is het tijd voor een nieuwe uitdaging? Bekijk dan alle vacatures die in Woerden beschikbaar zijn en vind jouw nieuwe baan.

Bekijk de vacature Werkvoorbereider Service & Onderhoud

Wil je graag aan de slag als Werkvoorbereider Service & Onderhoud in Amsterdam? Bekijk dan snel deze vacature.

Projob is op zoek naar een Werkvoorbereider Service & Onderhoud. Het betreft een voor minimaal 40 uur met een minimaal salaris van 4500 euro.
Het betreft een functie in de Unknown branche. 

Om de gehele vacature als Werkvoorbereider Service & Onderhoud te lezen, ga je naar deze website. Hier staat ook beschreven hoe je kan solliciteren op deze functie.


Sollicitatieprocedure

Ben je enthousiast geworden door bovenstaande informatie en herken je jezelf in het gevraagde profiel? Reageer met jouw CV en korte motivatie. Voor meer informatie kun je contact met ons opnemen per mail welkom@projob.nl, of bel 020-5738300.

We zien jouw sollicitatie graag tegemoet!

Arbeidsvoorwaarden

Functietitel

Werkvoorbereider Service & Onderhoud

Dienstverband

Vast

Opleidingsniveau

MBO

Ervaring

Starter

Branche

Bouw/Installatie

Contract uren

40 – 40 uur

Salaris

4500 – 4500 euro

Solliciteren op de functie van Werkvoorbereider Service & Onderhoud

Klinkt deze vacature als Werkvoorbereider Service & Onderhoud voor jou perfect, stuur dan snel je sollicitatie in. Je kan reageren op de vacature tot 09-12-2023.

Heb je eerst nog een aantal vragen over de vacature, richt je dan direct tot Projob. Ze zijn bereikbaar via het e-mailadres welcome@projob.nl en telefoonnummer 020-5738300. De website van Unknown is http://www.projob.nl/. Je kan je voor deze vacature als Werkvoorbereider Service & Onderhoud tot Projob Team.

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging of ben je in Woerden komen wonen en zoek je een baan dichtbij huis? Bij ons vind je alle vacatures die beschikbaar zijn in Woerden, bekijk ze hier.

Deel deze vacature met je vrienden of familie

  1. Vacatures Woerden
  2. Werkvoorbereider Service & Onderhoud Projob 10-10-2023

Bekijk nog meer vacatures