Zoek
Sluit dit zoekvak.

Bekijk de vacature Productiemedewerker Randstad 31-10-2023

Redactie Woerdennieuwsvandaag

Is het tijd voor een nieuwe uitdaging? Bekijk dan alle vacatures die in Woerden beschikbaar zijn en vind jouw nieuwe baan.

Bekijk de vacature Productiemedewerker

Wil je graag aan de slag als Productiemedewerker in Amsterdam? Bekijk dan snel deze vacature.

Randstad is op zoek naar een Productiemedewerker. Het betreft een voor minimaal 36 uur met een minimaal salaris van onbekend euro.
Het betreft een functie in de Unknown branche. 

Om de gehele vacature als Productiemedewerker te lezen, ga je naar deze website. Hier staat ook beschreven hoe je kan solliciteren op deze functie.


Sollicitatieprocedure
Je maakt een 'mijn Randstad' account aan om te kunnen reageren op onze vacatures. Dit doe je automatisch wanneer je voor het eerst een sollicitatie afrondt bij Randstad, heel eenvoudig dus. Via je 'mijn Randstad' account beheer je gemakkelijk je gegevens en gaan je volgende sollicitaties nog sneller!

Arbeidsvoorwaarden

Functietitel

Productiemedewerker Logistiek

Dienstverband

Tijdelijk

Opleidingsniveau

MBO

Ervaring

Ervaren

Branche

Handel/Groothandel

Contract uren

36 – 36 uur

Salaris

onbekend – onbekend euro

Solliciteren op de functie van Productiemedewerker

Klinkt deze vacature als Productiemedewerker voor jou perfect, stuur dan snel je sollicitatie in. Je kan reageren op de vacature tot 30-12-2023.

Heb je eerst nog een aantal vragen over de vacature, richt je dan direct tot Randstad. Ze zijn bereikbaar via het e-mailadres groenehart@nl.randstad.com en telefoonnummer 018 259 19 50. De website van Unknown is http://www.randstad.nl. Je kan je voor deze vacature als Productiemedewerker tot Kaylee & Rowenna.

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging of ben je in Woerden komen wonen en zoek je een baan dichtbij huis? Bij ons vind je alle vacatures die beschikbaar zijn in Woerden, bekijk ze hier.

Deel deze vacature met je vrienden of familie

  1. Vacatures Woerden
  2. Productiemedewerker Randstad 31-10-2023

Bekijk nog meer vacatures