Search
Close this search box.

Bekijk de vacature Ondersteunend Medewerker Regionaal Bureau Leerplicht Gemeente Woerden 02-11-2023

Redactie Woerdennieuwsvandaag

Is het tijd voor een nieuwe uitdaging? Bekijk dan alle vacatures die in Woerden beschikbaar zijn en vind jouw nieuwe baan.

Bekijk de vacature Ondersteunend Medewerker Regionaal Bureau Leerplicht

Wil je graag aan de slag als Ondersteunend Medewerker Regionaal Bureau Leerplicht in onbekend? Bekijk dan snel deze vacature.

Gemeente Woerden is op zoek naar een Ondersteunend Medewerker Regionaal Bureau Leerplicht. Het betreft een voor minimaal 24 uur met een minimaal salaris van 3612 euro.
Het betreft een functie in de Unknown branche. 

Om de gehele vacature als Ondersteunend Medewerker Regionaal Bureau Leerplicht te lezen, ga je naar deze website. Hier staat ook beschreven hoe je kan solliciteren op deze functie.

onbekend

Arbeidsvoorwaarden

Functietitel

Leerplichtambtenaar

Dienstverband

Vast

Opleidingsniveau

HBO

Ervaring

Ervaren

Branche

Overheid/Non-profit

Contract uren

24 – 24 uur

Salaris

3612 – 3612 euro

Solliciteren op de functie van Ondersteunend Medewerker Regionaal Bureau Leerplicht

Klinkt deze vacature als Ondersteunend Medewerker Regionaal Bureau Leerplicht voor jou perfect, stuur dan snel je sollicitatie in. Je kan reageren op de vacature tot 01-01-2024.

Heb je eerst nog een aantal vragen over de vacature, richt je dan direct tot Gemeente Woerden. Ze zijn bereikbaar via het e-mailadres onbekend en telefoonnummer onbekend. De website van Unknown is onbekend. Je kan je voor deze vacature als Ondersteunend Medewerker Regionaal Bureau Leerplicht tot onbekend onbekend.

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging of ben je in Woerden komen wonen en zoek je een baan dichtbij huis? Bij ons vind je alle vacatures die beschikbaar zijn in Woerden, bekijk ze hier.

Deel deze vacature met je vrienden of familie

  1. Vacatures Woerden
  2. Ondersteunend Medewerker Regionaal Bureau Leerplicht Gemeente Woerden 02-11-2023

Bekijk nog meer vacatures