Search
Close this search box.

Bekijk de vacature Beleidsmedewerker Cultuurhistorisch Landschap en Recreatie Gemeente Woerden 26-01-2024

Redactie Woerdennieuwsvandaag

Is het tijd voor een nieuwe uitdaging? Bekijk dan alle vacatures die in Woerden beschikbaar zijn en vind jouw nieuwe baan.

Bekijk de vacature Beleidsmedewerker Cultuurhistorisch Landschap en Recreatie

Wil je graag aan de slag als Beleidsmedewerker Cultuurhistorisch Landschap en Recreatie in onbekend? Bekijk dan snel deze vacature.

Gemeente Woerden is op zoek naar een Beleidsmedewerker Cultuurhistorisch Landschap en Recreatie. Het betreft een voor minimaal 28 uur met een minimaal salaris van 4752 euro.
Het betreft een functie in de Unknown branche. 

Om de gehele vacature als Beleidsmedewerker Cultuurhistorisch Landschap en Recreatie te lezen, ga je naar deze website. Hier staat ook beschreven hoe je kan solliciteren op deze functie.

onbekend

Arbeidsvoorwaarden

Functietitel

Beleidsmedewerker

Dienstverband

Vrijwilliger

Opleidingsniveau

HBO

Ervaring

Ervaren

Branche

Overheid/Non-profit

Contract uren

28 – 32 uur

Salaris

4752 – 4752 euro

Solliciteren op de functie van Beleidsmedewerker Cultuurhistorisch Landschap en Recreatie

Klinkt deze vacature als Beleidsmedewerker Cultuurhistorisch Landschap en Recreatie voor jou perfect, stuur dan snel je sollicitatie in. Je kan reageren op de vacature tot 26-03-2024.

Heb je eerst nog een aantal vragen over de vacature, richt je dan direct tot Gemeente Woerden. Ze zijn bereikbaar via het e-mailadres onbekend en telefoonnummer onbekend. De website van Unknown is onbekend. Je kan je voor deze vacature als Beleidsmedewerker Cultuurhistorisch Landschap en Recreatie tot onbekend onbekend.

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging of ben je in Woerden komen wonen en zoek je een baan dichtbij huis? Bij ons vind je alle vacatures die beschikbaar zijn in Woerden, bekijk ze hier.

Deel deze vacature met je vrienden of familie

  1. Vacatures Woerden
  2. Beleidsmedewerker Cultuurhistorisch Landschap en Recreatie Gemeente Woerden 26-01-2024

Bekijk nog meer vacatures