Zoek
Sluit dit zoekvak.

Bekijk de vacature Verpleegkundig Specialist Hematologie-oncologie ZorgBrug 21-05-2024

Redactie Woerdennieuwsvandaag

Is het tijd voor een nieuwe uitdaging? Bekijk dan alle vacatures die in Woerden beschikbaar zijn en vind jouw nieuwe baan.

Bekijk de vacature Verpleegkundig Specialist Hematologie-oncologie

Wil je graag aan de slag als Verpleegkundig Specialist Hematologie-oncologie in onbekend? Bekijk dan snel deze vacature.

ZorgBrug is op zoek naar een Verpleegkundig Specialist Hematologie-oncologie. Het betreft een voor minimaal 24 uur met een minimaal salaris van onbekend euro.
Het betreft een functie in de Unknown branche. 

Om de gehele vacature als Verpleegkundig Specialist Hematologie-oncologie te lezen, ga je naar deze website. Hier staat ook beschreven hoe je kan solliciteren op deze functie.

onbekend

Arbeidsvoorwaarden

Functietitel

Verpleegkundig Specialist Oncologie

Dienstverband

Vast

Opleidingsniveau

HBO

Ervaring

Ervaren

Branche

Gezondheidszorg/Welzijn

Contract uren

24 – 24 uur

Salaris

onbekend – onbekend euro

Solliciteren op de functie van Verpleegkundig Specialist Hematologie-oncologie

Klinkt deze vacature als Verpleegkundig Specialist Hematologie-oncologie voor jou perfect, stuur dan snel je sollicitatie in. Je kan reageren op de vacature tot 20-07-2024.

Heb je eerst nog een aantal vragen over de vacature, richt je dan direct tot ZorgBrug. Ze zijn bereikbaar via het e-mailadres onbekend en telefoonnummer onbekend. De website van Unknown is onbekend. Je kan je voor deze vacature als Verpleegkundig Specialist Hematologie-oncologie tot onbekend onbekend.

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging of ben je in Woerden komen wonen en zoek je een baan dichtbij huis? Bij ons vind je alle vacatures die beschikbaar zijn in Woerden, bekijk ze hier.

Deel deze vacature met je vrienden of familie

  1. Vacatures woerden
  2. Verpleegkundig Specialist Hematologie-oncologie ZorgBrug 21-05-2024

Bekijk nog meer vacatures