Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Bekijk de vacature VE Pedagogisch Medewerker Combinatie PG Johannes Stichting Kind en Ziekenhuis 20-05-2024

Redactie Woerdennieuwsvandaag

Is het tijd voor een nieuwe uitdaging? Bekijk dan alle vacatures die in Woerden beschikbaar zijn en vind jouw nieuwe baan.

Bekijk de vacature VE Pedagogisch Medewerker Combinatie PG Johannes

Wil je graag aan de slag als VE Pedagogisch Medewerker Combinatie PG Johannes in onbekend? Bekijk dan snel deze vacature.

Stichting Kind en Ziekenhuis is op zoek naar een VE Pedagogisch Medewerker Combinatie PG Johannes. Het betreft een voor minimaal 16 uur met een minimaal salaris van 2539 euro.
Het betreft een functie in de Unknown branche. 

Om de gehele vacature als VE Pedagogisch Medewerker Combinatie PG Johannes te lezen, ga je naar deze website. Hier staat ook beschreven hoe je kan solliciteren op deze functie.

onbekend

Arbeidsvoorwaarden

Functietitel

Pedagogisch Medewerker Kinderopvang

Dienstverband

Vast

Opleidingsniveau

HBO

Ervaring

Ervaren

Branche

Gezondheidszorg/Welzijn

Contract uren

16 – 20 uur

Salaris

2539 – 3489 euro

Solliciteren op de functie van VE Pedagogisch Medewerker Combinatie PG Johannes

Klinkt deze vacature als VE Pedagogisch Medewerker Combinatie PG Johannes voor jou perfect, stuur dan snel je sollicitatie in. Je kan reageren op de vacature tot 19-7-2024.

Heb je eerst nog een aantal vragen over de vacature, richt je dan direct tot Stichting Kind en Ziekenhuis. Ze zijn bereikbaar via het e-mailadres onbekend en telefoonnummer onbekend. De website van Unknown is onbekend. Je kan je voor deze vacature als VE Pedagogisch Medewerker Combinatie PG Johannes tot onbekend onbekend.

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging of ben je in Woerden komen wonen en zoek je een baan dichtbij huis? Bij ons vind je alle vacatures die beschikbaar zijn in Woerden, bekijk ze hier.

Deel deze vacature met je vrienden of familie

  1. Vacatures woerden
  2. VE Pedagogisch Medewerker Combinatie PG Johannes Stichting Kind en Ziekenhuis 20-05-2024

Bekijk nog meer vacatures