Search
Close this search box.

Bekijk de vacature VASTE BAAN Administratief medewerker binnendienst Tempo-Team 15-01-2024

Redactie Woerdennieuwsvandaag

Is het tijd voor een nieuwe uitdaging? Bekijk dan alle vacatures die in Woerden beschikbaar zijn en vind jouw nieuwe baan.

Bekijk de vacature VASTE BAAN Administratief medewerker binnendienst

Wil je graag aan de slag als VASTE BAAN Administratief medewerker binnendienst in onbekend? Bekijk dan snel deze vacature.

Tempo-Team is op zoek naar een VASTE BAAN Administratief medewerker binnendienst. Het betreft een voor minimaal 32 uur met een minimaal salaris van 2950 euro.
Het betreft een functie in de Unknown branche. 

Om de gehele vacature als VASTE BAAN Administratief medewerker binnendienst te lezen, ga je naar deze website. Hier staat ook beschreven hoe je kan solliciteren op deze functie.

onbekend

Arbeidsvoorwaarden

Functietitel

Administratief Medewerker

Dienstverband

Tijdelijk

Opleidingsniveau

MBO

Ervaring

Starter

Branche

Bouw/Installatie

Contract uren

32 – 32 uur

Salaris

2950 – 2950 euro

Solliciteren op de functie van VASTE BAAN Administratief medewerker binnendienst

Klinkt deze vacature als VASTE BAAN Administratief medewerker binnendienst voor jou perfect, stuur dan snel je sollicitatie in. Je kan reageren op de vacature tot 16-03-2024.

Heb je eerst nog een aantal vragen over de vacature, richt je dan direct tot Tempo-Team. Ze zijn bereikbaar via het e-mailadres marktmidden@tempo-team.nl en telefoonnummer 623290701. De website van Unknown is onbekend. Je kan je voor deze vacature als VASTE BAAN Administratief medewerker binnendienst tot Rasheed Otto & Ed Versteeve Rasheed Otto & Ed Versteeve.

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging of ben je in Woerden komen wonen en zoek je een baan dichtbij huis? Bij ons vind je alle vacatures die beschikbaar zijn in Woerden, bekijk ze hier.

Deel deze vacature met je vrienden of familie

  1. Vacatures Woerden
  2. VASTE BAAN Administratief medewerker binnendienst Tempo-Team 15-01-2024

Bekijk nog meer vacatures