Search
Close this search box.

Van Loonstraat 3 a 3441 AL Woerden te koop

Redactie Woerdennieuwsvandaag.nl

Bij ons vind je een overzicht van alle woningen en appartementen die te koop staan in Woerden en de omgeving van Woerden. Zoek de ideale woning in Woerden.

Meer informatie over Van Loonstraat 3 a 3441 AL Woerden 

De woning aan de Van Loonstraat 3 a staat te koop. De vraagprijs voor deze mooie woning is € 375.000 k.k..

Deze koopwoning heeft een woonoppervlakte van 178 m² en staat op een perceel van 110 m². Met 5 kamers is deze woning groot genoeg voor een stel maar ook zeker voor een gezin met kinderen.
Voormalig woon-winkelpand dat geheel verbouwd mag worden naar wonen!

De advertentie van de woning aan de Van Loonstraat 3 a kan worden bekeken op Funda. De meeste woningen hebben naast de foto’s in de advertentie ook nog een video en plattegronden geüpload. Soms heb je ook de mogelijkheid om 360 graden foto’s te bekijken of een 3d tour door de woning te maken.

Op Funda heb je nog meer handige features om meer te weten te komen over de woning waar je interesse in hebt. Eén hiervan is het icoontje ‘kaart’. Je ziet dan de gewone kaart, zodat je ziet hoe de woning ligt ten opzichte van andere woningen. Maar je kan ook een satelliet foto en een kadastrale kaart bekijken. De handigste tool vinden wij wel de streetview optie, hiermee krijg je letterlijk het beeld, alsof je in de straat zelf staat en kan je de omgeving rond het huis bekijken, erg handig!

Wil je meer woningen en appartementen bekijken die te koop staan in Woerden en omgeving, ga dan naar onze Funda pagina en bekijk alle beschikbare woonobjecten.

Kenmerken Van Loonstraat 3 a

Postcode en woonplaats

3441 AL Woerden

Woonoppervlakte

178 m²

Perceeloppervlakte

110 m²

Aantal kamers

5

Vraagprijs

€ 375.000 k.k.

Interesse in Van Loonstraat 3 a 3441 AL Woerden

Ben je geïnteresseerd in deze woning, heb je nog een aantal vragen of wil je graag een bezichtiging inplannen, neem dan contact op met het makelaarskantoor Rien Treur Makelaardij. Zij kunnen jou verder helpen en alles vertellen over deze woning aan Van Loonstraat 3 a.

Ben je op zoek naar een makelaar in Woerden, bekijk dan zeker even deze makelaars in Woerden.

Deel deze woning met je vrienden en familie

  1. Woonplaats te koop
  2. Van Loonstraat 3 a 3441 AL Woerden