Search
Close this search box.

Bekijk de vacature Vakdocent conventionele CNC-techniek - draaien, frezen, kotteren De Werkunie B.V. 28-09-2023

Redactie Woerdennieuwsvandaag

Is het tijd voor een nieuwe uitdaging? Bekijk dan alle vacatures die in Woerden beschikbaar zijn en vind jouw nieuwe baan.

Bekijk de vacature Vakdocent conventionele CNC-techniek - draaien, frezen, kotteren

Wil je graag aan de slag als Vakdocent conventionele CNC-techniek - draaien, frezen, kotteren in Woerden? Bekijk dan snel deze vacature.

De Werkunie B.V. is op zoek naar een Vakdocent conventionele CNC-techniek - draaien, frezen, kotteren. Het betreft een voor minimaal 32 uur met een minimaal salaris van onbekend euro.
Het betreft een functie in de Unknown branche. 

Om de gehele vacature als Vakdocent conventionele CNC-techniek - draaien, frezen, kotteren te lezen, ga je naar deze website. Hier staat ook beschreven hoe je kan solliciteren op deze functie.

onbekend

Arbeidsvoorwaarden

Functietitel

Cnc Slijper

Dienstverband

ZZP

Opleidingsniveau

HBO

Ervaring

Ervaren

Branche

Techniek

Contract uren

32 – 40 uur

Salaris

onbekend – onbekend euro

Solliciteren op de functie van Vakdocent conventionele CNC-techniek - draaien, frezen, kotteren

Klinkt deze vacature als Vakdocent conventionele CNC-techniek - draaien, frezen, kotteren voor jou perfect, stuur dan snel je sollicitatie in. Je kan reageren op de vacature tot 26-11-2023.

Heb je eerst nog een aantal vragen over de vacature, richt je dan direct tot De Werkunie B.V.. Ze zijn bereikbaar via het e-mailadres info@dewerkunie.nl en telefoonnummer 31348408646. De website van Unknown is onbekend. Je kan je voor deze vacature als Vakdocent conventionele CNC-techniek - draaien, frezen, kotteren tot Werk unie.

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging of ben je in Woerden komen wonen en zoek je een baan dichtbij huis? Bij ons vind je alle vacatures die beschikbaar zijn in Woerden, bekijk ze hier.

Deel deze vacature met je vrienden of familie

  1. Vacatures Woerden
  2. Vakdocent conventionele CNC-techniek – draaien, frezen, kotteren De Werkunie B.V. 28-09-2023

Bekijk nog meer vacatures