Zoek
Sluit dit zoekvak.

Bekijk de vacature Technisch Productmanager Campus Network Access Services SURF 22-05-2024

Redactie Woerdennieuwsvandaag

Is het tijd voor een nieuwe uitdaging? Bekijk dan alle vacatures die in Woerden beschikbaar zijn en vind jouw nieuwe baan.

Bekijk de vacature Technisch Productmanager Campus Network Access Services

Wil je graag aan de slag als Technisch Productmanager Campus Network Access Services in onbekend? Bekijk dan snel deze vacature.

SURF is op zoek naar een Technisch Productmanager Campus Network Access Services. Het betreft een voor minimaal 32 uur met een minimaal salaris van 4189 euro.
Het betreft een functie in de Unknown branche. 

Om de gehele vacature als Technisch Productmanager Campus Network Access Services te lezen, ga je naar deze website. Hier staat ook beschreven hoe je kan solliciteren op deze functie.

onbekend

Arbeidsvoorwaarden

Functietitel

Productmanager

Dienstverband

Vast

Opleidingsniveau

HBO

Ervaring

Ervaren

Branche

Onderwijs/Opleiding

Contract uren

32 – 40 uur

Salaris

4189 – 6875 euro

Solliciteren op de functie van Technisch Productmanager Campus Network Access Services

Klinkt deze vacature als Technisch Productmanager Campus Network Access Services voor jou perfect, stuur dan snel je sollicitatie in. Je kan reageren op de vacature tot 21-7-2024.

Heb je eerst nog een aantal vragen over de vacature, richt je dan direct tot SURF. Ze zijn bereikbaar via het e-mailadres onbekend en telefoonnummer onbekend. De website van Unknown is onbekend. Je kan je voor deze vacature als Technisch Productmanager Campus Network Access Services tot onbekend onbekend.

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging of ben je in Woerden komen wonen en zoek je een baan dichtbij huis? Bij ons vind je alle vacatures die beschikbaar zijn in Woerden, bekijk ze hier.

Deel deze vacature met je vrienden of familie

  1. Vacatures woerden
  2. Technisch Productmanager Campus Network Access Services SURF 22-05-2024

Bekijk nog meer vacatures