Search
Close this search box.

Bekijk de vacature Teammanager Wijkonderhoud en Afval en Reiniging Hoger Interim Professionals 29-10-2023

Redactie Woerdennieuwsvandaag

Is het tijd voor een nieuwe uitdaging? Bekijk dan alle vacatures die in Woerden beschikbaar zijn en vind jouw nieuwe baan.

Bekijk de vacature Teammanager Wijkonderhoud en Afval en Reiniging

Wil je graag aan de slag als Teammanager Wijkonderhoud en Afval en Reiniging in onbekend? Bekijk dan snel deze vacature.

Hoger Interim Professionals is op zoek naar een Teammanager Wijkonderhoud en Afval en Reiniging. Het betreft een voor minimaal 32 uur met een minimaal salaris van onbekend euro.
Het betreft een functie in de Unknown branche. 

Om de gehele vacature als Teammanager Wijkonderhoud en Afval en Reiniging te lezen, ga je naar deze website. Hier staat ook beschreven hoe je kan solliciteren op deze functie.

onbekend

Arbeidsvoorwaarden

Functietitel

Projectleider Openbare Ruimte

Dienstverband

Vast

Opleidingsniveau

HBO

Ervaring

Ervaren

Branche

Uitzend/Detachering/W&S

Contract uren

32 – 36 uur

Salaris

onbekend – onbekend euro

Solliciteren op de functie van Teammanager Wijkonderhoud en Afval en Reiniging

Klinkt deze vacature als Teammanager Wijkonderhoud en Afval en Reiniging voor jou perfect, stuur dan snel je sollicitatie in. Je kan reageren op de vacature tot 28-12-2023.

Heb je eerst nog een aantal vragen over de vacature, richt je dan direct tot Hoger Interim Professionals. Ze zijn bereikbaar via het e-mailadres onbekend en telefoonnummer onbekend. De website van Unknown is onbekend. Je kan je voor deze vacature als Teammanager Wijkonderhoud en Afval en Reiniging tot onbekend onbekend.

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging of ben je in Woerden komen wonen en zoek je een baan dichtbij huis? Bij ons vind je alle vacatures die beschikbaar zijn in Woerden, bekijk ze hier.

Deel deze vacature met je vrienden of familie

  1. Vacatures Woerden
  2. Teammanager Wijkonderhoud en Afval en Reiniging Hoger Interim Professionals 29-10-2023

Bekijk nog meer vacatures