Search
Close this search box.

Bekijk de vacature Programma manager Maatschappelijke dialoog Ouder Worden ANBO 15-12-2023

Redactie Woerdennieuwsvandaag

Is het tijd voor een nieuwe uitdaging? Bekijk dan alle vacatures die in Woerden beschikbaar zijn en vind jouw nieuwe baan.

Bekijk de vacature Programma manager Maatschappelijke dialoog Ouder Worden

Wil je graag aan de slag als Programma manager Maatschappelijke dialoog Ouder Worden in Woerden? Bekijk dan snel deze vacature.

ANBO is op zoek naar een Programma manager Maatschappelijke dialoog Ouder Worden. Het betreft een voor minimaal 32 uur met een minimaal salaris van 4072 euro.
Het betreft een functie in de Unknown branche. 

Om de gehele vacature als Programma manager Maatschappelijke dialoog Ouder Worden te lezen, ga je naar deze website. Hier staat ook beschreven hoe je kan solliciteren op deze functie.

onbekend

Arbeidsvoorwaarden

Functietitel

Programmamanager

Dienstverband

Tijdelijk

Opleidingsniveau

HBO

Ervaring

Ervaren

Branche

Overheid/Non-profit, Gezondheidszorg/Welzijn

Contract uren

32 – 32 uur

Salaris

4072 – 6240 euro

Solliciteren op de functie van Programma manager Maatschappelijke dialoog Ouder Worden

Klinkt deze vacature als Programma manager Maatschappelijke dialoog Ouder Worden voor jou perfect, stuur dan snel je sollicitatie in. Je kan reageren op de vacature tot 12-02-2024.

Heb je eerst nog een aantal vragen over de vacature, richt je dan direct tot ANBO. Ze zijn bereikbaar via het e-mailadres a.schipaanboord@anbo.nl en telefoonnummer 31622996401. De website van Unknown is https://www.anbo.nl/nieuws/seniorencoalitie-start-dialoog-over-krachtig-ouder-worden. Je kan je voor deze vacature als Programma manager Maatschappelijke dialoog Ouder Worden tot Atie Schipaanboord.

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging of ben je in Woerden komen wonen en zoek je een baan dichtbij huis? Bij ons vind je alle vacatures die beschikbaar zijn in Woerden, bekijk ze hier.

Deel deze vacature met je vrienden of familie

  1. Vacatures Woerden
  2. Programma manager Maatschappelijke dialoog Ouder Worden ANBO 15-12-2023

Bekijk nog meer vacatures