Zoek
Sluit dit zoekvak.

Plantsoen 15 3441 EL Woerden te koop

Redactie Woerdennieuwsvandaag.nl

Bij ons vind je een overzicht van alle woningen en appartementen die te koop staan in Woerden en de omgeving van Woerden. Zoek de ideale woning in Woerden.

Meer informatie over Plantsoen 15 3441 EL Woerden 

De woning aan de Plantsoen 15 staat te koop. De vraagprijs voor deze mooie woning is € 395.000 k.k..

Deze koopwoning heeft een woonoppervlakte van 74 m² en staat op een perceel van 85 m². Met 3 kamers is deze woning groot genoeg voor een stel maar ook zeker voor een gezin met kinderen.
Geheel gerenoveerde en gemoderniseerde starterswoning!

De advertentie van de woning aan de Plantsoen 15 kan worden bekeken op Funda. De meeste woningen hebben naast de foto’s in de advertentie ook nog een video en plattegronden geüpload. Soms heb je ook de mogelijkheid om 360 graden foto’s te bekijken of een 3d tour door de woning te maken.

Op Funda heb je nog meer handige features om meer te weten te komen over de woning waar je interesse in hebt. Eén hiervan is het icoontje ‘kaart’. Je ziet dan de gewone kaart, zodat je ziet hoe de woning ligt ten opzichte van andere woningen. Maar je kan ook een satelliet foto en een kadastrale kaart bekijken. De handigste tool vinden wij wel de streetview optie, hiermee krijg je letterlijk het beeld, alsof je in de straat zelf staat en kan je de omgeving rond het huis bekijken, erg handig!

Wil je meer woningen en appartementen bekijken die te koop staan in Woerden en omgeving, ga dan naar onze Funda pagina en bekijk alle beschikbare woonobjecten.

Kenmerken Plantsoen 15

Postcode en woonplaats

3441 EL Woerden

Woonoppervlakte

74 m²

Perceeloppervlakte

85 m²

Aantal kamers

3

Vraagprijs

€ 395.000 k.k.

Interesse in Plantsoen 15 3441 EL Woerden

Ben je geïnteresseerd in deze woning, heb je nog een aantal vragen of wil je graag een bezichtiging inplannen, neem dan contact op met het makelaarskantoor Drieman Garantiemakelaars. Zij kunnen jou verder helpen en alles vertellen over deze woning aan Plantsoen 15.

Ben je op zoek naar een makelaar in Woerden, bekijk dan zeker even deze makelaars in Woerden.

Deel deze woning met je vrienden en familie

  1. Woonplaats te koop
  2. Plantsoen 15 3441 EL Woerden