Zoek
Sluit dit zoekvak.

Bekijk de vacature Medewerker Crediteuren- & Debiteurenadministratie - Woerden Holland Talent Group 28-03-2024

Redactie Woerdennieuwsvandaag

Is het tijd voor een nieuwe uitdaging? Bekijk dan alle vacatures die in Woerden beschikbaar zijn en vind jouw nieuwe baan.

Bekijk de vacature Medewerker Crediteuren- & Debiteurenadministratie - Woerden

Wil je graag aan de slag als Medewerker Crediteuren- & Debiteurenadministratie - Woerden in Leiden? Bekijk dan snel deze vacature.

Holland Talent Group is op zoek naar een Medewerker Crediteuren- & Debiteurenadministratie - Woerden. Het betreft een voor minimaal 24 uur met een minimaal salaris van 2600 euro.
Het betreft een functie in de Unknown branche. 

Om de gehele vacature als Medewerker Crediteuren- & Debiteurenadministratie - Woerden te lezen, ga je naar deze website. Hier staat ook beschreven hoe je kan solliciteren op deze functie.

onbekend

Arbeidsvoorwaarden

Functietitel

Financieel Medewerker

Dienstverband

Vast

Opleidingsniveau

MBO

Ervaring

Starter

Branche

Makelaardij/Vastgoed

Contract uren

24 – 38 uur

Salaris

2600 – 3300 euro

Solliciteren op de functie van Medewerker Crediteuren- & Debiteurenadministratie - Woerden

Klinkt deze vacature als Medewerker Crediteuren- & Debiteurenadministratie - Woerden voor jou perfect, stuur dan snel je sollicitatie in. Je kan reageren op de vacature tot 26-05-2024.

Heb je eerst nog een aantal vragen over de vacature, richt je dan direct tot Holland Talent Group. Ze zijn bereikbaar via het e-mailadres christiaan@hollandtalentgroup.com en telefoonnummer 614589196. De website van Unknown is http://www.hollandtalentgroup.com. Je kan je voor deze vacature als Medewerker Crediteuren- & Debiteurenadministratie - Woerden tot Christiaan van Galen.

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging of ben je in Woerden komen wonen en zoek je een baan dichtbij huis? Bij ons vind je alle vacatures die beschikbaar zijn in Woerden, bekijk ze hier.

Deel deze vacature met je vrienden of familie

  1. Vacatures woerden
  2. Medewerker Crediteuren- & Debiteurenadministratie – Woerden Holland Talent Group 28-03-2024

Bekijk nog meer vacatures