Search
Close this search box.

Bekijk de vacature Liftmonteur Reparatie Young Engineering 07-11-2023

Redactie Woerdennieuwsvandaag

Is het tijd voor een nieuwe uitdaging? Bekijk dan alle vacatures die in Woerden beschikbaar zijn en vind jouw nieuwe baan.

Bekijk de vacature Liftmonteur Reparatie

Wil je graag aan de slag als Liftmonteur Reparatie in Waardenburg? Bekijk dan snel deze vacature.

Young Engineering is op zoek naar een Liftmonteur Reparatie. Het betreft een voor minimaal 32 uur met een minimaal salaris van onbekend euro.
Het betreft een functie in de Unknown branche. 

Om de gehele vacature als Liftmonteur Reparatie te lezen, ga je naar deze website. Hier staat ook beschreven hoe je kan solliciteren op deze functie.

Wij zoeken een Liftmonteur Reparatie die nauwkeurig werkt, een hart voor de techniek heeft en die warmloopt voor een diversiteit aan technische werkzaamheden. Als basis heb jij in ieder geval een MBO opleiding in technische richting afgerond, waarbij je kunt denken aan bijvoorbeeld Werktuigbouwkunde, Autotechniek of Elektrotechniek. Een andere technische opleiding afgerond en ook interesse? Deze opdrachtgever staat voor veel open. Als Liftmonteur Reparatie is het belangrijk dat je beschikt over goede communicatieve vaardigheden, want je bent veel in contact met zowel jouw directe collega's, jouw collega's op kantoor als met jouw klanten. Essentieel is dat jij de Nederlandse taal goed beheerst en in het bezit bent van je rijbewijs. Tenslotte woon jij in de omgeving van Woerden? Woon jij uit de richting maar heb je wel interesse? Schroom dan zeker niet om ons te benaderen. Ben jij een technische starter op de arbeidsmarkt? Je bent meer dan welkom!

Arbeidsvoorwaarden

Functietitel

Liftmonteur

Dienstverband

Vast

Opleidingsniveau

MBO

Ervaring

Ervaren

Branche

Techniek

Contract uren

32 – 40 uur

Salaris

onbekend – onbekend euro

Solliciteren op de functie van Liftmonteur Reparatie

Klinkt deze vacature als Liftmonteur Reparatie voor jou perfect, stuur dan snel je sollicitatie in. Je kan reageren op de vacature tot 06-01-2024.

Heb je eerst nog een aantal vragen over de vacature, richt je dan direct tot Young Engineering. Ze zijn bereikbaar via het e-mailadres chofra@ye.nl en telefoonnummer 418653666. De website van Unknown is http://www.ye.nl. Je kan je voor deze vacature als Liftmonteur Reparatie tot Chofra Blom.

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging of ben je in Woerden komen wonen en zoek je een baan dichtbij huis? Bij ons vind je alle vacatures die beschikbaar zijn in Woerden, bekijk ze hier.

Deel deze vacature met je vrienden of familie

  1. Vacatures Woerden
  2. Liftmonteur Reparatie Young Engineering 07-11-2023

Bekijk nog meer vacatures