Search
Close this search box.

Bekijk de vacature Klantcontact Medewerker (Medisch) Walters People 17-10-2023

Redactie Woerdennieuwsvandaag

Is het tijd voor een nieuwe uitdaging? Bekijk dan alle vacatures die in Woerden beschikbaar zijn en vind jouw nieuwe baan.

Bekijk de vacature Klantcontact Medewerker (Medisch)

Wil je graag aan de slag als Klantcontact Medewerker (Medisch) in onbekend? Bekijk dan snel deze vacature.

Walters People is op zoek naar een Klantcontact Medewerker (Medisch). Het betreft een voor minimaal 32 uur met een minimaal salaris van 2200 euro.
Het betreft een functie in de Unknown branche. 

Om de gehele vacature als Klantcontact Medewerker (Medisch) te lezen, ga je naar deze website. Hier staat ook beschreven hoe je kan solliciteren op deze functie.

Skills en opleiding

Als medewerker administratie en klantcontact ben je het eerste aanspreekpunt voor cliënt en klant (zowel in- als extern). Je draagt zorg voor een soepel verloop van het proces van aanmelding tot ontslag van cliënten en verzorgt hieromtrent de administratie en communicatie. Je bent klantvriendelijk en ook nauwkeurig. Je vindt het leuk om onderdeel te zijn van een wat groter team. Administratief werk is werk waar je blij van wordt.

Arbeidsvoorwaarden

Functietitel

Medewerker Klantcontact

Dienstverband

Leer-werk overeenkomst

Opleidingsniveau

HAVO

Ervaring

Starter

Branche

Verzekeringen/Assurantiën

Contract uren

32 – 36 uur

Salaris

2200 – 2944 euro

Solliciteren op de functie van Klantcontact Medewerker (Medisch)

Klinkt deze vacature als Klantcontact Medewerker (Medisch) voor jou perfect, stuur dan snel je sollicitatie in. Je kan reageren op de vacature tot 16-12-2023.

Heb je eerst nog een aantal vragen over de vacature, richt je dan direct tot Walters People. Ze zijn bereikbaar via het e-mailadres kruipea.15860.572@walterspeoplenl.aplitrak.com en telefoonnummer #ERROR!. De website van Unknown is http://cheyenne.taniwel@robertwalters.com. Je kan je voor deze vacature als Klantcontact Medewerker (Medisch) tot Aniek Kruiper.

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging of ben je in Woerden komen wonen en zoek je een baan dichtbij huis? Bij ons vind je alle vacatures die beschikbaar zijn in Woerden, bekijk ze hier.

Deel deze vacature met je vrienden of familie

  1. Vacatures Woerden
  2. Klantcontact Medewerker (Medisch) Walters People 17-10-2023

Bekijk nog meer vacatures