Search
Close this search box.

Bekijk de vacature Junior Mechanical Engineer Machinebouw Connetix 18-10-2023

Redactie Woerdennieuwsvandaag

Is het tijd voor een nieuwe uitdaging? Bekijk dan alle vacatures die in Woerden beschikbaar zijn en vind jouw nieuwe baan.

Bekijk de vacature Junior Mechanical Engineer Machinebouw

Wil je graag aan de slag als Junior Mechanical Engineer Machinebouw in Capelle aan den Ijssel? Bekijk dan snel deze vacature.

Connetix is op zoek naar een Junior Mechanical Engineer Machinebouw. Het betreft een voor minimaal 32 uur met een minimaal salaris van 3000 euro.
Het betreft een functie in de Unknown branche. 

Om de gehele vacature als Junior Mechanical Engineer Machinebouw te lezen, ga je naar deze website. Hier staat ook beschreven hoe je kan solliciteren op deze functie.

Wie ben jij?

Klaar voor een snelle checklist? Je hebt een HBO diploma in Werktuigbouwkunde, Mechatronica of iets vergelijkbaars, minstens 1 jaar technische ervaring als Mechanical Engineer of soortgelijk. Je kunt ook goochelen met 3D CAD-programma's, vooral SolidWorks. Past je profiel niet helemaal perfect? Geen stress, we horen toch graag van je. Maar één ding is zeker: je bent van nature nieuwsgierig en onderzoekend, je weet goed naar de klant te luisteren en kan dit omzetten in een strak concept en ontwerp.

  • HBO werk- en denkniveau in bijvoorbeeld de richting Werktuigbouwkunde, Mechatronica of soortgelijk
  • uitstekende beheersing van de Nederlandse taal
  • stress? Nee, kom maar op, jij houdt het hoofd koel.
  • ervaring met 3d tekenprogramma's
  • je kunt aan de hand van een klantvraag een goed werkende machine opleveren
  • je kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken.

Arbeidsvoorwaarden

Functietitel

Mechanical Engineer Machinebouw

Dienstverband

Vast

Opleidingsniveau

HBO

Ervaring

Starter

Branche

Techniek

Contract uren

32 – 40 uur

Salaris

3000 – 4000 euro

Solliciteren op de functie van Junior Mechanical Engineer Machinebouw

Klinkt deze vacature als Junior Mechanical Engineer Machinebouw voor jou perfect, stuur dan snel je sollicitatie in. Je kan reageren op de vacature tot 17-12-2023.

Heb je eerst nog een aantal vragen over de vacature, richt je dan direct tot Connetix. Ze zijn bereikbaar via het e-mailadres r.rohde@connetix.nl en telefoonnummer 088-5062220. De website van Unknown is http://www.connetix.nl. Je kan je voor deze vacature als Junior Mechanical Engineer Machinebouw tot Ricardo Rohde.

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging of ben je in Woerden komen wonen en zoek je een baan dichtbij huis? Bij ons vind je alle vacatures die beschikbaar zijn in Woerden, bekijk ze hier.

Deel deze vacature met je vrienden of familie

  1. Vacatures Woerden
  2. Junior Mechanical Engineer Machinebouw Connetix 18-10-2023

Bekijk nog meer vacatures