Search
Close this search box.

Bekijk de vacature Jongerenwerker Sport & Spel / Talentontwikkeling gro-up 16-11-2023

Redactie Woerdennieuwsvandaag

Is het tijd voor een nieuwe uitdaging? Bekijk dan alle vacatures die in Woerden beschikbaar zijn en vind jouw nieuwe baan.

Bekijk de vacature Jongerenwerker Sport & Spel / Talentontwikkeling

Wil je graag aan de slag als Jongerenwerker Sport & Spel / Talentontwikkeling in onbekend? Bekijk dan snel deze vacature.

gro-up is op zoek naar een Jongerenwerker Sport & Spel / Talentontwikkeling. Het betreft een voor minimaal 36 uur met een minimaal salaris van 2563 euro.
Het betreft een functie in de Unknown branche. 

Om de gehele vacature als Jongerenwerker Sport & Spel / Talentontwikkeling te lezen, ga je naar deze website. Hier staat ook beschreven hoe je kan solliciteren op deze functie.

onbekend

Arbeidsvoorwaarden

Functietitel

Jongerenwerker

Dienstverband

Vast

Opleidingsniveau

MBO

Ervaring

Ervaren

Branche

Gezondheidszorg/Welzijn

Contract uren

36 – 36 uur

Salaris

2563 – 2563 euro

Solliciteren op de functie van Jongerenwerker Sport & Spel / Talentontwikkeling

Klinkt deze vacature als Jongerenwerker Sport & Spel / Talentontwikkeling voor jou perfect, stuur dan snel je sollicitatie in. Je kan reageren op de vacature tot 15-01-2024.

Heb je eerst nog een aantal vragen over de vacature, richt je dan direct tot gro-up. Ze zijn bereikbaar via het e-mailadres onbekend en telefoonnummer onbekend. De website van Unknown is onbekend. Je kan je voor deze vacature als Jongerenwerker Sport & Spel / Talentontwikkeling tot onbekend onbekend.

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging of ben je in Woerden komen wonen en zoek je een baan dichtbij huis? Bij ons vind je alle vacatures die beschikbaar zijn in Woerden, bekijk ze hier.

Deel deze vacature met je vrienden of familie

  1. Vacatures Woerden
  2. Jongerenwerker Sport & Spel / Talentontwikkeling gro-up 16-11-2023

Bekijk nog meer vacatures