Search
Close this search box.

Bekijk de vacature HR-adviseur Kamphorst Personeel 12-10-2023

Redactie Woerdennieuwsvandaag

Is het tijd voor een nieuwe uitdaging? Bekijk dan alle vacatures die in Woerden beschikbaar zijn en vind jouw nieuwe baan.

Bekijk de vacature HR-adviseur

Wil je graag aan de slag als HR-adviseur in Rhenen? Bekijk dan snel deze vacature.

Kamphorst Personeel is op zoek naar een HR-adviseur. Het betreft een voor minimaal 32 uur met een minimaal salaris van 3500 euro.
Het betreft een functie in de Unknown branche. 

Om de gehele vacature als HR-adviseur te lezen, ga je naar deze website. Hier staat ook beschreven hoe je kan solliciteren op deze functie.

Wij zijn op zoek naar een ambitieuze HR Medewerker die de stap wil maken naar HR-adviseur die persoonlijk affiniteit en/of kennis heeft op het gebied van groenvoorziening; hier ligt echt je hart. Op deze manier kun jij HR binnen de organisatie van onze opdrachtgever makkelijker en gerichter naar een hoger niveau tillen. Als spil van het tweekoppige HR-team speel je een cruciale rol in het vormgeven van het (strategisch) HR beleid, het adviseren van het management en het ondersteunen van de teamleiders. Wat breng jij mee?

 • Een stevige en positieve persoonlijkheid; mensen meekrijgen en sturen zit in je natuur;
 • Minimaal drie jaar ervaring als HR-medewerker;
 • Aantoonbare kennis van actuele ontwikkelingen in het HR-vak;
 • Een afgeronde hbo-opleiding in de richting van HRM of Bedrijfskunde;
 • Strategische- en beleidsmatige ervaring (is een pre).


Arbeidsvoorwaarden

Dit is een HR functie die zowel strategisch, beleidsmatig als operationeel van aard is, voor 32 tot 40 uur per week. Je krijgt een werkplek in Woerden in een gezellig en gedreven team. Ook heb je de mogelijkheid om je werktijden flexibel in te delen en in goed overleg deels thuis te werken. Daarnaast krijg je:

 • Een salaris tussen € 3.000,- en € 5.000,- o.b.v. een 40-urige werkweek (afhankelijk van huidige kennis en opgedane ervaring);
 • Een jaarcontract van 32 - 40 uur/p. week, dat bij goed functioneren omgezet wordt naar een contract voor onbepaalde tijd;
 • Een telefoon en laptop van de zaak;
 • Reiskosten van €0,21 p/km en per 01 januari 2024 €0,23- p/km;
 • Een thuiswerkvergoeding van €2,15 netto per dag;
 • 30 vakantiedagen op basis van een fulltime dienstverband;
 • Opleidings- en trainingsmogelijkheden voor je persoonlijke en professionele ontwikkeling.

Arbeidsvoorwaarden

Functietitel

Hr-adviseur

Dienstverband

Vast

Opleidingsniveau

HBO

Ervaring

Ervaren

Branche

Overig

Contract uren

32 – 40 uur

Salaris

3500 – 5500 euro

Solliciteren op de functie van HR-adviseur

Klinkt deze vacature als HR-adviseur voor jou perfect, stuur dan snel je sollicitatie in. Je kan reageren op de vacature tot 10-12-2023.

Heb je eerst nog een aantal vragen over de vacature, richt je dan direct tot Kamphorst Personeel. Ze zijn bereikbaar via het e-mailadres nieuwegein@kamphorstpersoneel.nl en telefoonnummer 31306306381. De website van Unknown is https://www.kamphorstpersoneel.nl/. Je kan je voor deze vacature als HR-adviseur tot Kamphorst Nieuwegein.

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging of ben je in Woerden komen wonen en zoek je een baan dichtbij huis? Bij ons vind je alle vacatures die beschikbaar zijn in Woerden, bekijk ze hier.

Deel deze vacature met je vrienden of familie

 1. Vacatures Woerden
 2. HR-adviseur Kamphorst Personeel 12-10-2023

Bekijk nog meer vacatures