Zoek
Sluit dit zoekvak.

Bekijk de vacature Hoofd Financiële Administratie - 78k op jaarbasis Holland Talent Group 28-03-2024

Redactie Woerdennieuwsvandaag

Is het tijd voor een nieuwe uitdaging? Bekijk dan alle vacatures die in Woerden beschikbaar zijn en vind jouw nieuwe baan.

Bekijk de vacature Hoofd Financiële Administratie - 78k op jaarbasis

Wil je graag aan de slag als Hoofd Financiële Administratie - 78k op jaarbasis in Leiden? Bekijk dan snel deze vacature.

Holland Talent Group is op zoek naar een Hoofd Financiële Administratie - 78k op jaarbasis. Het betreft een voor minimaal 32 uur met een minimaal salaris van 5500 euro.
Het betreft een functie in de Unknown branche. 

Om de gehele vacature als Hoofd Financiële Administratie - 78k op jaarbasis te lezen, ga je naar deze website. Hier staat ook beschreven hoe je kan solliciteren op deze functie.

onbekend

Arbeidsvoorwaarden

Functietitel

Hoofd Financiële Administratie

Dienstverband

Vast

Opleidingsniveau

HBO

Ervaring

Ervaren

Branche

Makelaardij/Vastgoed

Contract uren

32 – 38 uur

Salaris

5500 – 6000 euro

Solliciteren op de functie van Hoofd Financiële Administratie - 78k op jaarbasis

Klinkt deze vacature als Hoofd Financiële Administratie - 78k op jaarbasis voor jou perfect, stuur dan snel je sollicitatie in. Je kan reageren op de vacature tot 26-05-2024.

Heb je eerst nog een aantal vragen over de vacature, richt je dan direct tot Holland Talent Group. Ze zijn bereikbaar via het e-mailadres christiaan@hollandtalentgroup.com en telefoonnummer 614589196. De website van Unknown is http://www.hollandtalentgroup.com. Je kan je voor deze vacature als Hoofd Financiële Administratie - 78k op jaarbasis tot Christiaan van Galen.

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging of ben je in Woerden komen wonen en zoek je een baan dichtbij huis? Bij ons vind je alle vacatures die beschikbaar zijn in Woerden, bekijk ze hier.

Deel deze vacature met je vrienden of familie

  1. Vacatures woerden
  2. Hoofd Financiële Administratie – 78k op jaarbasis Holland Talent Group 28-03-2024

Bekijk nog meer vacatures