Zoek
Sluit dit zoekvak.

Bekijk de vacature Enthousiaste en Zelfstandige Schoonmakers LOK Facilitair B.V.;Schoonmaakbedrijf Lok;LOK facilitair 09-05-2024

Redactie Woerdennieuwsvandaag

Is het tijd voor een nieuwe uitdaging? Bekijk dan alle vacatures die in Woerden beschikbaar zijn en vind jouw nieuwe baan.

Bekijk de vacature Enthousiaste en Zelfstandige Schoonmakers

Wil je graag aan de slag als Enthousiaste en Zelfstandige Schoonmakers in onbekend? Bekijk dan snel deze vacature.

LOK Facilitair B.V.;Schoonmaakbedrijf Lok;LOK facilitair is op zoek naar een Enthousiaste en Zelfstandige Schoonmakers. Het betreft een voor minimaal 1 uur met een minimaal salaris van onbekend euro.
Het betreft een functie in de Unknown branche. 

Om de gehele vacature als Enthousiaste en Zelfstandige Schoonmakers te lezen, ga je naar deze website. Hier staat ook beschreven hoe je kan solliciteren op deze functie.

onbekend

Arbeidsvoorwaarden

Functietitel

Schoonmaker Gebouwen/kantoren

Dienstverband

Vast

Opleidingsniveau

VMBO/MAVO

Ervaring

Ervaren

Branche

Overig

Contract uren

1 – 40 uur

Salaris

onbekend – onbekend euro

Solliciteren op de functie van Enthousiaste en Zelfstandige Schoonmakers

Klinkt deze vacature als Enthousiaste en Zelfstandige Schoonmakers voor jou perfect, stuur dan snel je sollicitatie in. Je kan reageren op de vacature tot 8-7-2024.

Heb je eerst nog een aantal vragen over de vacature, richt je dan direct tot LOK Facilitair B.V.;Schoonmaakbedrijf Lok;LOK facilitair. Ze zijn bereikbaar via het e-mailadres onbekend en telefoonnummer onbekend. De website van Unknown is onbekend. Je kan je voor deze vacature als Enthousiaste en Zelfstandige Schoonmakers tot onbekend onbekend.

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging of ben je in Woerden komen wonen en zoek je een baan dichtbij huis? Bij ons vind je alle vacatures die beschikbaar zijn in Woerden, bekijk ze hier.

Deel deze vacature met je vrienden of familie

  1. Vacatures woerden
  2. Enthousiaste en Zelfstandige Schoonmakers LOK Facilitair B.V.;Schoonmaakbedrijf Lok;LOK facilitair 09-05-2024

Bekijk nog meer vacatures