Search
Close this search box.

Bekijk de vacature Docent Nederlands 2e Graads en Taalcoördinator Stichting Minkema College voor openbaar voortgezet onderwijs in Woerden en omstreken 23-11-2023

Redactie Woerdennieuwsvandaag

Is het tijd voor een nieuwe uitdaging? Bekijk dan alle vacatures die in Woerden beschikbaar zijn en vind jouw nieuwe baan.

Bekijk de vacature Docent Nederlands 2e Graads en Taalcoördinator

Wil je graag aan de slag als Docent Nederlands 2e Graads en Taalcoördinator in onbekend? Bekijk dan snel deze vacature.

Stichting Minkema College voor openbaar voortgezet onderwijs in Woerden en omstreken is op zoek naar een Docent Nederlands 2e Graads en Taalcoördinator. Het betreft een voor minimaal 1 uur met een minimaal salaris van onbekend euro.
Het betreft een functie in de Unknown branche. 

Om de gehele vacature als Docent Nederlands 2e Graads en Taalcoördinator te lezen, ga je naar deze website. Hier staat ook beschreven hoe je kan solliciteren op deze functie.

onbekend

Arbeidsvoorwaarden

Functietitel

Docent Nederlands 2e Graads

Dienstverband

Vast

Opleidingsniveau

HBO

Ervaring

Ervaren

Branche

Onderwijs/Opleiding

Contract uren

1 – 40 uur

Salaris

onbekend – onbekend euro

Solliciteren op de functie van Docent Nederlands 2e Graads en Taalcoördinator

Klinkt deze vacature als Docent Nederlands 2e Graads en Taalcoördinator voor jou perfect, stuur dan snel je sollicitatie in. Je kan reageren op de vacature tot 22-01-2024.

Heb je eerst nog een aantal vragen over de vacature, richt je dan direct tot Stichting Minkema College voor openbaar voortgezet onderwijs in Woerden en omstreken. Ze zijn bereikbaar via het e-mailadres onbekend en telefoonnummer onbekend. De website van Unknown is onbekend. Je kan je voor deze vacature als Docent Nederlands 2e Graads en Taalcoördinator tot onbekend onbekend.

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging of ben je in Woerden komen wonen en zoek je een baan dichtbij huis? Bij ons vind je alle vacatures die beschikbaar zijn in Woerden, bekijk ze hier.

Deel deze vacature met je vrienden of familie

  1. Vacatures Woerden
  2. Docent Nederlands 2e Graads en Taalcoördinator Stichting Minkema College voor openbaar voortgezet onderwijs in Woerden en omstreken 23-11-2023

Bekijk nog meer vacatures