Search
Close this search box.

Bekijk de vacature Bureaumanager Deputaatschap tot Hulpverlening in Bijzondere Noden der Gereformeerde Gemeenten 10-11-2023

Redactie Woerdennieuwsvandaag

Is het tijd voor een nieuwe uitdaging? Bekijk dan alle vacatures die in Woerden beschikbaar zijn en vind jouw nieuwe baan.

Bekijk de vacature Bureaumanager

Wil je graag aan de slag als Bureaumanager in onbekend? Bekijk dan snel deze vacature.

Deputaatschap tot Hulpverlening in Bijzondere Noden der Gereformeerde Gemeenten is op zoek naar een Bureaumanager. Het betreft een voor minimaal 1 uur met een minimaal salaris van onbekend euro.
Het betreft een functie in de Unknown branche. 

Om de gehele vacature als Bureaumanager te lezen, ga je naar deze website. Hier staat ook beschreven hoe je kan solliciteren op deze functie.

onbekend

Arbeidsvoorwaarden

Functietitel

Financieel Manager

Dienstverband

Vast

Opleidingsniveau

HBO

Ervaring

Ervaren

Branche

Overheid/Non-profit

Contract uren

1 – 40 uur

Salaris

onbekend – onbekend euro

Solliciteren op de functie van Bureaumanager

Klinkt deze vacature als Bureaumanager voor jou perfect, stuur dan snel je sollicitatie in. Je kan reageren op de vacature tot 09-01-2024.

Heb je eerst nog een aantal vragen over de vacature, richt je dan direct tot Deputaatschap tot Hulpverlening in Bijzondere Noden der Gereformeerde Gemeenten. Ze zijn bereikbaar via het e-mailadres onbekend en telefoonnummer onbekend. De website van Unknown is onbekend. Je kan je voor deze vacature als Bureaumanager tot onbekend onbekend.

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging of ben je in Woerden komen wonen en zoek je een baan dichtbij huis? Bij ons vind je alle vacatures die beschikbaar zijn in Woerden, bekijk ze hier.

Deel deze vacature met je vrienden of familie

  1. Vacatures Woerden
  2. Bureaumanager Deputaatschap tot Hulpverlening in Bijzondere Noden der Gereformeerde Gemeenten 10-11-2023

Bekijk nog meer vacatures